СПА Уикенд в ДЕВИН 15 до 17 Март

СПА Уикенд в ДЕВИН

15 до 17 Март

Програма:
1-ви ден
Отпътуване от Хасково, спирката до Младежки дом и от Димитровград, паркинг до бивш магазин Била. Кратка почивка по пътя.
Пристигане в Девин. Настаняване в Спа хотел Орфей 4*. Свободно време за спа процедури. Нощувка.


2-ри ден
Закуска. Спа процедури и свободно време. Нощувка.


3-ти ден
Закуска. Спа процедури и свободно време. Освобождаване на хотела до 12ч. и отпътуване обратно за Димитровград и Хасково.

Град Девин се намира в Западните Родопи, в Девинската планина. Разстоянието по въздух до границата с Република Гърция е около 20 километра. През града минава Девинската река, която малко по-надолу по течението си се влива в река Въча. Девин е заобиколен от вековни борови и смърчови гори.
В Девин има няколко минерални извора с температура 37-44 С. Водата е чиста, безцветна, вкусна, няма мирис, със средна концентрация на минерали и съдържа натриеви хидрокарбонати и малки количества флуор. Лечебните качества на девинските минерални извори се дължат на средната им минерализация, слабата киселинност и високата температура. Условията в Девин са подходящи за лечение на много болести в сферата на сърдечно-съдовата система и нарушения на нервната система. Лекува и опорно-двигателния апарат, кожни проблеми и много други.


Цена на туристическия пакет на човек настанен в двойна стая: 169 лв.
Цена на туристическия пакет на човек настанен в студио с балкон: 199 лв.

Допълнителна информация:
• Пътуването се счита за заявено след внасяне на депозит в размер на 50% от цената на туристическия пакет и сключване на „Договор за туристически пакет”. Останалата част от сумата се доплаща най-късно 7 дни преди отпътуване.
• Продължителността на пътуването в двете посоки е около 6-8 часа. По време на пътуването се правят почивки на подходящи за целта места на всеки 2 – 3 часа. Отпътуването е на 25.11.2022г. в часовете от 06:00ч. до 12:00ч.
• ТО си запазва правото за промяна в часовете на отпътуване и реда на посещаваните обекти в зависимост от метеорологичните условия и при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.
• Настаняването в хотелите е след 14:00ч., а освобождаването на стаите до 12:00ч. в деня на отпътуване.
• ТО не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в хотела.
• Посочените входни такси са актуални към датата на изготвяне на програмата и са възможни промени.
• Пътуването е подходящо за лица с ограничена подвижност.
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 20 човека.
• Минимален брой участници за провеждане на допълнителните екскурзии: няма
Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет – в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Comments are closed.