СПА Уикенд в Ягода 10 до 12 Февруари

СПА Уикенд в Ягода

10 до 12 Февруари 2023г.


В подножието на Стара планина между града на липите, Стара Загора и града на розите, Казанлък, в прочутото с лековитата си минерална вода село Ягода, се намира Хотел & СПА Терма.
1-ви ден
Тръгване от Хасково и Димитровград. Пристигане в село Ягода. Настаняване в Спа хотел Терма 3*. Свободно време за спа процедури. Нощувка.

2-ри ден
Закуска. Спа процедури и свободно време. Нощувка.

3-ри ден
Закуска. Спа процедури и свободно време. Освобождаване на хотела и отпътуване за Димитровград и Хасково.

Цена на туристическия пакет на човек, настанен в двойна икономична стая:159 лв.
Цена на туристическия пакет на човек, настанен в двойна стандартна стая:175 лв.

Пакетната цена включва:
• Транспорт с автобус.
• Две нощувки със закуска в СПА комплекс Терма 3* в избраната стая.
• Ползване на басейн и други безплатни спа процедури в хотела.


Пакетната цена не включва:

• Разходи от личен характер
• Спа процедури срещу заплащане

Двойните стаи, тип Икономична в СПА хотел „Терма” са със средна площ 20 кв. м, с прекрасна гледка към планината или външен басейн, елегантно обзаведени и разполагат с: двойно или две единични легла, гардероб, LCD телевизор, минибар, безплатен безжичен интернет, централна климатизация, самостоятелна баня със сешоар (повечето от баните са оборудвани с вани) – стаите от този тип не разполагат с тераса.

Двойните стаи, тип Стандартна в СПА хотел „Терма” са с площ 20 кв. м, с прекрасна гледка към планината или външен басейн, елегантно обзаведени и разполагат с: двойно или две единични легла, гардероб, LCD телевизор, минибар, безплатен безжичен интернет, централна климатизация, самостоятелна баня със сешоар, баните са оборудвани с вани – стаите от този тип разполагат с тераса.

Допълнителна информация:
• Пътуването се счита за заявено след внасяне на депозит в размер на 50% от цената на туристическия пакет и сключване на „Договор за туристически пакет”. Останалата част от сумата се доплаща най-късно 20 дни преди отпътуване.
• Продължителността на пътуването в двете посоки е около 2-3 часа. По време на пътуването се правят почивки на подходящи за целта места на всеки 2 часа.
• Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност, като е желателно за преходите да се носят удобни туристически обувки и бутилка минерална вода, както и участниците да са в добро здравословно състояние.
• ТО си запазва правото за промяна в часовете на отпътуване и реда на посещаваните обекти в зависимост от метеорологичните условия и при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля. ТО не носи отговорност, ако обектите не работят поради непредвидени причини или не могат да се посетят поради лоши климатични условия.
• Настаняването в хотелите е след 14:00ч., а освобождаването на стаите до 12:00ч. в деня на отпътуване. При настаняване в единична стая е необходимо доплащане.
• ТО не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в хотела.
• Посочените входни такси са актуални към датата на изготвяне на програмата и са възможни промени.
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 14 човека.
• Минимален брой участници за провеждане на допълнителните екскурзии: няма
Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет – в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Comments are closed.