За нас

ЕЛИТТУРТРАНС ЕООД

Нашата фирма е създадена през 2009 година с ясната цел да стане еталон за добро обслужване на нашите клиенти – пътници и туристи. Приоритетна задача на екипа ни е лично и внимателно отношение към всеки наш клиент, защото клиентът е по – важния за нас. Всеки наш клент е ЕЛИТЕН.

Опитът, който сме натрупали през предишните години ни учи, че за да няма разминаване между туристическата  и транспортната дейност е необходима максимална съгласуваност, която се постига когато двете дейности са под един покрив. Затова фирмата развива транспортна и туристическа дейност.

Ние нямаме претенции да имаме огромно предлагане на почивки, екскурзии или огромен автобусен парк. Но това което Ви предлагаме като туристически продукт е с най – добро качество според цената, която задължително е съобразена с възможностите на клиентите ни.

Всеки, който е бил наш клиент знае, че ще получи внимание, грижа и усмивка от екипа ни. Ние всекидневно се стараем да печелим доверието на нашите клиенти. В резултат на нашата политика завоювахме трайно място на пазара на туристически и транспортни услуги.

За нас ще бъде изключително приятно да станете наши клиенти !

 

Жана Колева

Управител на „Елиттуртранс” ЕООД

Удостоверение за регистрация №РК-01-6519 за туристическа дейност на МИТ

Удостоверение за регистрация №РК-01-7591 за туроператорска дейност на МИТ

 Лиценз № 1143 / 16.06.2010г. за международен автомобилен превоз на пътници с автобус на МТИТС

Comments are closed.